Over D-Classics 

 

D-Classics, meer dan 30 jaar ervaring met oldtimer motoren

D-Classics is de firma van Rik Diephuis, al vanaf zijn jeugd besmet met het oldtimer-virus.
Na 25 jaar als professionele hobbyist bezig geweest te zijn, heeft Rik in 2009 besloten zijn hart te volgen en voor zichzelf te beginnen.
 

Rik deed veel ervaring op met het verzamelen van, en het sleutelen aan oltimers. Hij heeft zo’n 20 jaar geracet in ondermeer de klassieke wegrace, speedway en grasbaanraces. Dit met merken als Rudge, Triton, BSA, Weslake, Godden en GM. Onderhoud, reparatie en tuning deed hij meestal zelf. Vaak vond hij dit nog leuker dan het racen zelf. Ook nu kunt u hem nog op wedstrijden in actie zien.

Door het racen heeft Rik een groot internationaal netwerk. Mede hierdoor kan D-Classics u behulpzaam zijn als u een specifieke motor zoekt of als u een motor in het buitenland wilt (ver)kopen.

Doelstelling van D-Classics is het leveren van waar voor uw geld. Rik verkoopt van opknapper tot perfect gerestaureerd, maar garandeert altijd een goed prijs-kwaliteit verhouding.
Hij doet dit ondermeer door zeer selectief in te kopen en door de kosten zo laag mogelijk te houden. U vindt bij D-Classics dan ook geen tientallen motorfietsen en geen grote blinkende showroom met luxe koffiehoek (maar wel lekkere koffie).

Omdat D-Classics niet echt centraal ligt, is Rik veel onderweg in Nederland, daardoor is het in principe mogelijk om uw aankoop te bezorgen bij u thuis, bel eens vrijblijvend voor de mogelijkheden. Internationaal worden verkochte motoren tegen kostprijs afgeleverd (de prijzen hiervan zullen u meevallen!)
 

Ook kunt u bij D-Classics uw motor verkopen, hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, neemt u eens contact op voor meer info.