Kopen? 

 

HOBBY
Een oldtimer is een prachtige hobby waaraan je veel plezier kunt beleven. Door de eenvoudige techniek is het meestal niet al te moeilijk om zelf onderhoud en reparaties te doen, wat veel voldoening geeft. Mensen kunnen uren bezig zijn met het opknappen en vertroetelen van hun oldtimer.

Het geeft een onbeschrijfelijk gevoel om een stoere motor uit je jeugd - of die van je opa - te bezitten en te besturen. Je moet wel tegen belangstellende en jaloerse blikken van omstanders kunnen…, en af en toe tijd hebben voor een praatje. “Zo eentje heb ik vroeger ook gehad…”. Pure nostalgie!


BELEGGING
Over het algemeen is een oldtimer waardevast. Het is dus ook een leuke belegging. Het rendement zal iets lager zijn dan aandelen, maar wel een stuk veiliger!! En veeeel leuker… Je hebt iets moois voor je geld waar je veel plezier aan kunt beleven.

MAAR…
Het is verstandig om voor het aanschaffen van een oldtimer eerst goed na te denken: koop ik een motor die bij mij past qua wensen en techniek? Kijk eens bij een oldtimerclub en overleg eens met anderen.
De oldtimers van D-Classics zijn meestal meer dan 40 jaar oud. Deze motoren hebben de techniek, betrouwbaarheid en veiligheid uit die tijd. Bovendien zijn de gebruikte materialen en onderdelen oud en hebben ze vaak een en ander meegemaakt. Realiseer je dit goed en houd er rekening mee tijdens het gebruik. Hierdoor kan D-Classics over het algemeen geen garantie geven op oldtimers. Uiteraard proberen we u bij aanschaf zo eerlijk mogelijk voor te lichten. Hier staat D-Classics voor!

EXPORT
Een deel van de door D-Classics verkochte motoren gaat naar het buitenland. We hebben ons dan ook gespecialiseerd in de export. We bemiddelen in het transport van uw aankoop, bovendien leveren we alle benodigde ducumenten standaard bij de motorfiets.
Aangezien we begrijpen dat het moeilijk voor u is om zomaar een betaling voor een motor, naar ons over te maken kunnen we u, op aanvraag een lijst met referenties toesturen.